top of page
ibk_graphic.png

Jag är en skådespelare, författare och komiker baserad i södra England (London / Oxford) och i Stockholm, Sverige. Jag är en del av den multi-prisbelönta och kritikerrosade komediduon Nathan och Ida ("Dessa artister har allt!" - Views from the Gods), som är specialiserad på berättelser i lång form, prisade för deras sömlösa blandning av verbal och fysisk humor. Jag är också känd för att vara rösten till drottning Victoria i kultkomediepodcasten "Victoriocity" ("rolig, stilig, smart" - The Guardian).
 

Jag är en erfaren sketchkomiker och improvisatör med över tio års erfarenhet av att skriva, uppträda och turnera med prisbelönta truppen The Dead Secrets. Jag har mycket erfarenhet av att genomföra workshops i improv, drama och med att använda teater för att engagera skolgrupper i akademisk forskning. 

Kort sagt, jag är en tvåspråkig svenska med en internationell bakgrund, med fallenhet för fysisk komedi ... och med en allvarlig sida. Jag har samlat unika erfarenheter genom att bo över hela världen med min stora familj och nu trivs jag med livet i sällskapet med min man och min St. Bernard, och lär mig sakta men säkert att odla grönsaker. 

Vid eventuella frågor, hör bara av er

Längd: 168cm

Nacke - 34 cm

Midja, vid naveln - 96 cm

Huvud 53.5 cm

Hår: brunt

Armar (axel till handled)

58cm

IMG_4822_spreadeagle.png

Skostorlek - 39 EU

bottom of page